top of page

Mad ud af huset.

Rubinen laver alt slags mad ud af huset, blandt andet brunch, smørrebrød, sandwich, tapas, reception, kursus forplejning, varm ret til arrangementer i foreninger osv. Jeg sætter en ære i at lave lækkert, indbydende og hjemmelavet mad. Personlighed sætter jeg højt, derved kontakt mig med jeres ønsker og jeg sender et uforpligtende tilbud. Minimums bestilling er 10 personer.

Bestillinger til arrangementer skal være minimum 5 hverdage i forvejen :-) 

(Grundet jeg ikke har så stort varelager - derved skal bestillinger være 5 dage i forvejen)

* Rubin tapas har fået sin egen side, som er vist på forsiden.

Buffet:

Helstegt kalvefilet - Kylling m. serrano/cheddar - små kartofler m. krydderurter - rødvinssauce -sæsonens salat - brød & smør.

*man kan også selv sammensætte en buffet ud fra sortiments listen, dog kan prisen ændrer sig lidt.

"God gammeldags menu":

Forret: Varmrøget laks m. urtecreme & sprød salat, dertil brød & smør.

Hovedret: Gl. kalvesteg m. glaseret perleløg, smørstegt haricots vert, kartofler, brun sauce, waldorfsalat & råsyltet tyttebær.

Dessert: Citronfromage.

"Den lette" 3 retters menu:

Forret: Rejesalat m. rødløg, krydderurter, mango, avokado, marinade af sesam/soya/chili.

Hovedret: Kylling Ballotine m. kartofler vendt i ærtepesto, ristet svampe/porrer/tomat - portvinsglace.

Dessert: Cheesecake m. bær & nøddebund(portionsanrettet).

Ideer/eksempler på forretter - enheder til buffet - desserter:

*Her kan I se lidt forskelligt af hvad jeg laver, dog er I stadig velkommen for personlige ønsker ol - da det kun er ideer. 

Forretter:

- Jordskokkepannacotta m. rugbrødscrunch - rejer - syltet agurk.

- Citrus marineret laks(ceviche) m. sprød salat, peberrodscreme, sød tomat.

- Citron/honning bagt laks m. urtecreme - sprød salat.

- Serranoskinke m. syltet pærer - danableu creme - ristet pinjekerner.

- Røget laks på blomkålscreme - brøndkarse - agurk.

Enheder/elementer til sammensætning af buffet/hovedret:

Kød:

- Helstegt kalvefilet.

- Kalveculotte rødvinsmarineret.

- Hvidløg/chili/sesam marineret Svinekam.

- Flæskesteg.

- Glaseret skinke.

- Indbagt laks m. flødeost/svampe/spinat.

- Kylling m. serranoskinke/cheddar.

- Helstegt oksemørbrad.

- Indbagt svinemørbrad. 

- Unghane fyldt m. mozzarella/estragon.

Kartofler:

- Pom. anna.

- Flødekartofler.

- Små ristede kartofler m. urter.

- Knust kartofler m. hvidløg/timian.

- Kartoffelmuffins m. parmesan.

- Haselbach kartofler.

- Kartoffelbåde m. krydderier.

Salater:

- Tabouleh m. bulgur.

- Nudelsalat m. gulerødder, spidskål, løg, edamamebønner, cashew, lime marinade.

- Pastasalat m. urter, agurk, grillet peber, pesto.

-Tomatsalat m. rucola, parmesan, ristet kerner,løg.

- Melonsalat m. spinat og feta. 

- Spidskålsalat m. cæsar dressing, søde tomater, brød crunch, avokado & urter. 

Saucer:

- Pebersauce.

- Rødvinssauce.

- Bearnaise sauce.

- Fløde sauce.

- Rødvins eller portvinsglace. 

Desserter:

- Cheesecake m. bær & nøddebund(portionsanrettet).

- Hvid chokolade mousse m. bær & tuille.

- Fersken/karamel trifli m. karamel, pisket fløde, crunch.

- Marineret frugt m. vanilje creme.

- Rubinens Pannacotta m. Ruby chokolade & jordbær.

- Jordbær trifli m. creme, fløde, bær. 

- Brownie m. bær og creme chantilly.

Smørrebrød - udvalg består af:

Æg & rejer - Flæskesteg m. rødkål/agurkesalat - Skinke m. ærtecreme & fersken - Kalv m. peberrod/grillet peber & svampe - Dyrlægens natmad - Roastbeef m. remoulade/peberrod/ristet løg - Kartoffel m. friteret løg -Rullepølse m. sky & løg.

40,00 kr pr stk.

Sandwich.

Brunch  - bestående af:

3 slags ost m. tilbehør - 3 slags pålæg m. tilbehør - Røræg & bacon - brunch pølser - lun leverpostej m. bacon & svampe - Frugtfad - Brunch pandekager m. sirup - brød & smør.

Pålægsplanke - bestående af:

Roastbeef m. remoulade, pickels, peberrod, ristet løg - Flæskesteg m. rødkål & agurkesalat - Spegepølse m. italiensk salat - Rullepølse m. sky og løg - Saltkød m sky og løg - Lun leverpostej m. ristet svampe og bacon - rugbrød, lyst brød og smør.

Jeg laver en masse forskelligt - så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud :-). 

bottom of page