top of page

Mad ud af huset.

Rubinen laver alt slags mad ud af huset, blandt andet brunch, smørrebrød, sandwich, tapas, reception, kursus forplejning, varm ret til arrangementer i foreninger osv. Jeg sætter en ære i at lave lækkert, indbydende og hjemmelavet mad. Personlighed sætter jeg højt, derved kontakt mig med jeres ønsker og jeg sender et uforpligtende tilbud. Minimums bestilling er 10 personer - med mindre det er Rubinpakken eller når jeg har take away.

Bestillinger til arrangementer skal være minimum 5 hverdage i forvejen :-) 

(Grundet jeg ikke har så stort varelager - derved skal bestillinger være 5 dage i forvejen)

Eksempler på hvad man kan bestille:

Tapas - sammensæt selv - vælg mellem:

  • Tortillaruller m. laks & peberrod.

  • Tigerrejer på ristet brød m. ostecreme.

  • Røget helleflynde på brød m. dild creme.

  • Bruchetta m. serranoskinke, pesto og brie.

  • Bruchetta m. rucola, tomat og parmesan.

  • Tortilla m. cheddar & chorizo.

  • Ristet kylling m. bacon dertil karry mayo.

  • Asparges m. bacon på hjertesalat m. krydderurte mayo.

  • Kartofler m. rygeost og bacon.

  • Filodej m. kylling/spinat/svampe.

  • Kalv m. hvidløgssvampe og grillet rød peber.

  • Blinis med svinemørbrad, avokado creme og parmesan.

  • Cheddar m. chutney og oliven.

  • Okse m. bearnaise creme og ristet asparges.

  • Quesadilla m. feta/rucola m. tzatziki.

  • Røget svinemørbrad m. peberrod & parmesan crunch.

  • Gambas al ajillo m. chorizo(tigerrejer).

  • Kylling m. rød mojo & pico de gallo.

  • Laks m. wasabi creme & sød tomat på ristet rugbrød.

  • Bruchetta m. Danablue & confiteret løg.

  • Hvid mousse m.bær & crunch.

  • Oreo fudge m. hvid chokolade.

  • Oreo cheesecake kugler.

- dertil medfølger brød og smør.

42,00 kr pr enhed - anbefaler min. 5 enheder pr person.

* min. bestilling er til 15 personer (så min bestilling er 15 * 5 enheder).

Buffet:

Helstegt kalvefilet - Kylling m. serrano/cheddar - små kartofler m. krydderurter - rødvinssauce -sæsonens salat - brød & smør.

*man kan også selv sammensætte en buffet ud fra sortiments listen, dog kan prisen ændrer sig lidt.

"God gammeldags menu":

Forret: Varmrøget laks m. urtecreme & sprød salat, dertil brød & smør.

Hovedret: Gl. kalvesteg m. glaseret perleløg, smørstegt haricots vert, kartofler, brun sauce, waldorfsalat & råsyltet tyttebær.

Dessert: Citronfromage.

"Den lette" 3 retters menu:

Forret: Rejesalat m. rødløg, krydderurter, mango, avokado, marinade af sesam/soya/chili.

Hovedret: Kylling Ballotine m. kartofler vendt i ærtepesto, ristet svampe/porrer/tomat - portvinsglace.

Dessert: Cheesecake m. bær & nøddebund(portionsanrettet).

Ideer/eksempler på forretter - enheder til buffet - desserter:

*Her kan I se lidt forskelligt af hvad jeg laver, dog er I stadig velkommen for personlige ønsker ol - da det kun er ideer. 

Forretter:

- Jordskokkepannacotta m. rugbrødscrunch - rejer - syltet agurk.

- Citrus marineret laks(ceviche) m. sprød salat, peberrodscreme, sød tomat.

- Citron/honning bagt laks m. urtecreme - sprød salat.

- Serranoskinke m. syltet pærer - danableu creme - ristet pinjekerner.

- Røget laks på blomkålscreme - brøndkarse - agurk.

Enheder/elementer til sammensætning af buffet/hovedret:

Kød:

- Helstegt kalvefilet.

- Kalveculotte rødvinsmarineret.

- Hvidløg/chili/sesam marineret Svinekam.

- Flæskesteg.

- Glaseret skinke.

- Indbagt laks m. flødeost/svampe/spinat.

- Kylling m. serranoskinke/cheddar.

- Helstegt oksemørbrad.

- Indbagt svinemørbrad. 

- Unghane fyldt m. mozzarella/estragon.

Kartofler:

- Pom. anna.

- Flødekartofler.

- Små ristede kartofler m. urter.

- Knust kartofler m. hvidløg/timian.

- Kartoffelmuffins m. parmesan.

- Haselbach kartofler.

- Kartoffelbåde m. krydderier.

Salater:

- Tabouleh m. bulgur.

- Nudelsalat m. gulerødder, spidskål, løg, edamamebønner, cashew, lime marinade.

- Pastasalat m. urter, agurk, grillet peber, pesto.

-Tomatsalat m. rucola, parmesan, ristet kerner,løg.

- Melonsalat m. spinat og feta. 

- Spidskålsalat m. cæsar dressing, søde tomater, brød crunch, avokado & urter. 

Saucer:

- Pebersauce.

- Rødvinssauce.

- Bearnaise sauce.

- Fløde sauce.

- Rødvins eller portvinsglace. 

Desserter:

- Cheesecake m. bær & nøddebund(portionsanrettet).

- Hvid chokolade mousse m. bær & tuille.

- Fersken/karamel trifli m. karamel, pisket fløde, crunch.

- Marineret frugt m. vanilje creme.

- Rubinens Pannacotta m. Ruby chokolade & jordbær.

- Jordbær trifli m. creme, fløde, bær. 

- Brownie m. bær og creme chantilly.

Smørrebrød - udvalg består af:

Æg & rejer - Flæskesteg m. rødkål/agurkesalat - Skinke m. ærtecreme & fersken - Kalv m. peberrod/grillet peber & svampe - Dyrlægens natmad - Roastbeef m. remoulade/peberrod/ristet løg - Kartoffel m. friteret løg -Rullepølse m. sky & løg.

40,00 kr pr stk.

Sandwich.

Brunch  - bestående af:

3 slags ost m. tilbehør - 3 slags pålæg m. tilbehør - Røræg & bacon - brunch pølser - lun leverpostej m. bacon & svampe - Frugtfad - Brunch pandekager m. sirup - brød & smør.

Pålægsplanke - bestående af:

Roastbeef m. remoulade, pickels, peberrod, ristet løg - Flæskesteg m. rødkål & agurkesalat - Spegepølse m. italiensk salat - Rullepølse m. sky og løg - Saltkød m sky og løg - Lun leverpostej m. ristet svampe og bacon - rugbrød, lyst brød og smør.

Jeg laver en masse forskelligt - så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud :-). 

bottom of page