
Mad ud af huset.
Rubinen laver alt slags mad ud af huset, blandt andet brunch, smørrebrød, sandwich, tapas, reception, kursus forplejning, varm ret til arrangementer i foreninger osv. Jeg sætter en ære i at lave lækkert, indbydende og hjemmelavet mad. Personlighed sætter jeg højt, derved kontakt mig med jeres ønsker og jeg sender et uforpligtende tilbud. Minimums bestilling er 10 personer - med mindre det er Rubinpakken eller når jeg har take away.
Bestillinger til arrangementer skal være minimum 5 hverdage i forvejen :-)
(Grundet jeg ikke har så stort varelager - derved skal bestillinger være 5 dage i forvejen)
Eksempler på hvad man kan bestille:
Tapas - sammensæt selv - vælg mellem:
-
Tortillaruller m. laks & peberrod.
-
Tigerrejer på ristet brød m. ostecreme.
-
Røget helleflynde på brød m. dild creme.
-
Bruchetta m. serranoskinke, pesto og brie.
-
Bruchetta m. rucola, tomat og parmesan.
-
Tortilla m. cheddar & chorizo.
-
Ristet kylling m. bacon dertil karry mayo.
-
Asparges m. bacon på hjertesalat m. krydderurte mayo.
-
Kartofler m. rygeost og bacon.
-
Filodej m. kylling/spinat/svampe.
-
Kalv m. hvidløgssvampe og grillet rød peber.
-
Blinis med svinemørbrad, avokado creme og parmesan.
-
Cheddar m. chutney og oliven.
-
Okse m. bearnaise creme og ristet asparges.
-
Quesadilla m. feta/rucola m. tzatziki.
-
Røget svinemørbrad m. peberrod & parmesan crunch.
-
Gambas al ajillo m. chorizo(tigerrejer).
-
Kylling m. rød mojo & pico de gallo.
-
Laks m. wasabi creme & sød tomat på ristet rugbrød.
-
Bruchetta m. Danablue & confiteret løg.
-
Hvid mousse m.bær & crunch.
-
Oreo fudge m. hvid chokolade.
-
Oreo cheesecake kugler.
- dertil medfølger brød og smør.
42,00 kr pr enhed - anbefaler min. 5 enheder pr person.
* min. bestilling er til 15 personer (så min bestilling er 15 * 5 enheder).
Buffet:
Helstegt kalvefilet - Kylling m. serrano/cheddar - små kartofler m. krydderurter - rødvinssauce -sæsonens salat - brød & smør.
*man kan også selv sammensætte en buffet ud fra sortiments listen, dog kan prisen ændrer sig lidt.
"God gammeldags menu":
Forret: Varmrøget laks m. urtecreme & sprød salat, dertil brød & smør.
Hovedret: Gl. kalvesteg m. glaseret perleløg, smørstegt haricots vert, kartofler, brun sauce, waldorfsalat & råsyltet tyttebær.
Dessert: Citronfromage.
"Den lette" 3 retters menu:
Forret: Rejesalat m. rødløg, krydderurter, mango, avokado, marinade af sesam/soya/chili.
Hovedret: Kylling Ballotine m. kartofler vendt i ærtepesto, ristet svampe/porrer/tomat - portvinsglace.
Dessert: Cheesecake m. bær & nøddebund(portionsanrettet).
Ideer/eksempler på forretter - enheder til buffet - desserter:
*Her kan I se lidt forskelligt af hvad jeg laver, dog er I stadig velkommen for personlige ønsker ol - da det kun er ideer.
Forretter:
- Jordskokkepannacotta m. rugbrødscrunch - rejer - syltet agurk.
- Citrus marineret laks(ceviche) m. sprød salat, peberrodscreme, sød tomat.
- Citron/honning bagt laks m. urtecreme - sprød salat.
- Serranoskinke m. syltet pærer - danableu creme - ristet pinjekerner.
- Røget laks på blomkålscreme - brøndkarse - agurk.
Enheder/elementer til sammensætning af buffet/hovedret:
Kød:
- Helstegt kalvefilet.
- Kalveculotte rødvinsmarineret.
- Hvidløg/chili/sesam marineret Svinekam.
- Flæskesteg.
- Glaseret skinke.
- Indbagt laks m. flødeost/svampe/spinat.
- Kylling m. serranoskinke/cheddar.
- Helstegt oksemørbrad.
- Indbagt svinemørbrad.
- Unghane fyldt m. mozzarella/estragon.
Kartofler:
- Pom. anna.
- Flødekartofler.
- Små ristede kartofler m. urter.
- Knust kartofler m. hvidløg/timian.
- Kartoffelmuffins m. parmesan.
- Haselbach kartofler.
- Kartoffelbåde m. krydderier.
Salater:
- Tabouleh m. bulgur.
- Nudelsalat m. gulerødder, spidskål, løg, edamamebønner, cashew, lime marinade.
- Pastasalat m. urter, agurk, grillet peber, pesto.
-Tomatsalat m. rucola, parmesan, ristet kerner,løg.
- Melonsalat m. spinat og feta.
- Spidskålsalat m. cæsar dressing, søde tomater, brød crunch, avokado & urter.
Saucer:
- Pebersauce.
- Rødvinssauce.
- Bearnaise sauce.
- Fløde sauce.
- Rødvins eller portvinsglace.
Desserter:
- Cheesecake m. bær & nøddebund(portionsanrettet).
- Hvid chokolade mousse m. bær & tuille.
- Fersken/karamel trifli m. karamel, pisket fløde, crunch.
- Marineret frugt m. vanilje creme.
- Rubinens Pannacotta m. Ruby chokolade & jordbær.
- Jordbær trifli m. creme, fløde, bær.
- Brownie m. bær og creme chantilly.
Smørrebrød - udvalg består af:
Æg & rejer - Flæskesteg m. rødkål/agurkesalat - Skinke m. ærtecreme & fersken - Kalv m. peberrod/grillet peber & svampe - Dyrlægens natmad - Roastbeef m. remoulade/peberrod/ristet løg - Kartoffel m. friteret løg -Rullepølse m. sky & løg.
40,00 kr pr stk.
Sandwich.
Brunch - bestående af:
3 slags ost m. tilbehør - 3 slags pålæg m. tilbehør - Røræg & bacon - brunch pølser - lun leverpostej m. bacon & svampe - Frugtfad - Brunch pandekager m. sirup - brød & smør.
Pålægsplanke - bestående af:
Roastbeef m. remoulade, pickels, peberrod, ristet løg - Flæskesteg m. rødkål & agurkesalat - Spegepølse m. italiensk salat - Rullepølse m. sky og løg - Saltkød m sky og løg - Lun leverpostej m. ristet svampe og bacon - rugbrød, lyst brød og smør.
Jeg laver en masse forskelligt - så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud :-).