Mad ud af huset.

Rubinen laver alt slags mad ud af huset, blandt andet brunch, smørrebrød, sandwich, tapas, reception, kursus forplejning, varm ret til arrangementer i foreninger osv. Jeg sætter en ære i at lave lækkert, indbydende og hjemmelavet mad. Personlighed sætter jeg højt, derved kontakt mig med jeres ønsker og jeg sender et uforpligtende tilbud. Minimums bestilling er 10 personer - med mindre det er Rubinpakken eller når jeg har take away.

Bestillinger til arrangementer skal være minimum 5 hverdage i forvejen :-) 

(Grundet jeg ikke har så stort varelager - derved skal bestillinger være 5 dage i forvejen)

Eksempler på hvad man kan bestille:

Tapas - sammensæt selv - vælg mellem:

  • Tortillaruller m. laks & peberrod.

  • Tigerrejer på ristet brød m. ostecreme.

  • Røget torsk på brød m. dild creme.

  • Bruchetta m. serranoskinke, pesto og brie.

  • Bruchetta m. rucola, tomat og parmesan.

  • Tortilla m. cheddar & chorizo.

  • Ristet kylling m. bacon dertil karry mayo.

  • Asparges m. bacon på hjertesalat m. krydderurte mayo.

  • Kartofler m. rygeost og bacon.

  • Filodej m. kylling/spinat/svampe.

  • Kalv m. hvidløgssvampe og grillet rød peber.

  • Blinis med svinemørbrad, avokado creme og parmesan.

  • Cheddar m. chutney og oliven.

  • Okse m. bearnaise creme og ristet asparges.

  • Quesadilla m. feta/rucola m. tzatziki.

  • Røget svinemørbrad m. peberrod & parmesan crunch.

  • Gambas al ajillo m. chorizo(tigerrejer).

  • Knoldselleri m. aioli & parmesan.

  • Kylling Ballotine(skiver) m. ærtecreme.

  • Gazpacho.

  • Kylling m. rød mojo & pico de gallo.

  • Laks m. wasabi creme & sød tomat på ristet rugbrød.

  • Bruchetta m. Danablue & confiteret løg.

  • Hvid mousse m.bær & crunch.

  • Oreo fudge m. hvid chokolade.

  • Oreo cheesecake kugler.

27,00 kr pr enhed - dertil medfølger brød og smør.

SOMMER TilBUD - 2 retter, bestående af:

Flæskesteg eller Glaseret skinke - Rubinens flødekartofler - Sprød sommersalat - Brød og smør.

Panna cotta m. frugtcoulie & bær.

155,00 kr pr persom.

3 Retters sommermenu:

Forret: Citrus/råmarineret laks m. ristet asparges, søde tomater, peberrodscreme & parmesancrunch. Brød og smør. 

Hovedret: Helstegt kalvefilet - Smørstegte kartofler m. urter - Sommersalat - Portvinsglace.

Dessert: Hvid & mørk chokolade mousse m. bær.

250,00 kr pr person.

"Den lette sommermenu":

Forret: Rejesalat m. mango/rødløg/advokado, krydderurter, sprød salat & ærtecreme, brød & smør.

Hovedret: Kylling Ballotine - små 1/2 bagte kartofler - saute af asparges, tomat, løg, svampe - rødvinssauce.

180,00 kr pr person.

"God gammeldags menu":

Forret: Varmrøget laks m. urtecreme & sprød salat, dertil brød & smør.

Hovedret: Gl. kalvesteg m. glaseret perleløg, smørstegt haricots vert, kartofler, brun sauce, waldorfsalat & råsyltet tyttebær.

Dessert: Citronfromage.

Pris pr person 280,00 kr. 

Smørrebrød 28,00 kr pr mad - udvalg består af:

Æg & rejer - Flæskesteg m. rødkål/agurkesalat - Skinke m. ærtecreme & fersken - Kalv m. peberrod/grillet peber & svampe - Dyrlægens natmad - Roastbeef m. remoulade/peberrod/ristet løg - Kartoffel m. friteret løg -Rullepølse m. sky & løg.

Rejemad på franskbrød koster 35,00 kr.

Laksemad m. røreæg & asparges på franskbrød koster 35,00 kr.

Sandwich 55,00 kr.

Pålægsplanke 145,00 kr - bestående af:

Roastbeef m. remoulade, pickels, peberrod, ristet løg - Flæskesteg m. rødkål & agurkesalat - Spegepølse m. italiensk salat - Rullepølse m. sky og løg - Saltkød m sky og løg - Lun leverpostej m. ristet svampe og bacon - rugbrød, lyst brød og smør.

Jeg laver en masse forskelligt - så kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud :-).